Ні для кого не секрет, що останнім часом аварійність на догах Рівненщини значно зросла. Зважаючи на це Головне управління національної поліції в Рівненській області проводить “Місячник безпеки дорожнього руху”, який триває з 12 липня.

У зв'язку з цим національна поліція проводить патрулювання на дорогах міста та області в посиленому режимі. Варто зазначити, що найбільш небезпечними в області вважаються Рівне нський, Дубенський, Костопільський, Сарненський і Володимирецький райони.

В самому ж місті Рівне теж визначені місця найбільшої концентрації ДТП. Заступник командира батальйону поліції — Микола Прищепа зазначає, що це перехрестя Осипова-Приходька, вулиця Київська, ділянка від пішоходного переходу та перехрестя з вулиці Грабник до перехрестя з вулицею Крушельницької, вулиця Соборна, ділянка від будинку 223 до перехрестя з вулиуею Старицького. Також перехрестя вулиць Дубенська — Макарова, Поповича — Дворецька, Симона Петлюри — Проспект Миру, Приходька — Крушельницької, Данила Гальцткого — Костромська, Соборна — Вербова, Степана Бандери — Крушельницької. Зазначимо, що за останні сім місяців, від початку року, кількість ДТП зросла майже в півтора рази. Основними їх причинами стали: перевищення швидкості, порушення правил обгону, виїзд авто на смугу зустрічного руху та найбільше керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

pic

pic