Весілля - це завжди величезні витрати. І їхній перелік зростає під час підготовки до найромантичнішої події у житті. Однак якщо ретельно організувати процес, то завжди можна зекономити. У нас є декілька порад, як це зробити.

1. Приготувати солодощі для солодкого столу самостійно. Десертики, приготовані самої нареченою або її мамою, зроблять ваше весілля особливо затишною і домашньою!

2. Замість букетів - квіти в горщиках. Це дуже стильний і бюджетний варіант для прикраси столів гостей для весілля в стилі еко.

3. Неміцний алкоголь. Віддайте перевагу шампанському і відмовтеся від дорогого лікеру та віскі. Це допоможе не тільки значно заощадити на банкеті, а й уникнути незручних ситуацій з п'яними гостями.

4. Нехай церемонію проведе один з друзів молодят - це не тільки зробить її більш романтичною і особистої, а й дозволить заощадити на послугах професійного церемоніймейстера.

5. Оренда замість покупки. Столи та стільці, тканини, вази, елементи декору, прикраси для весільної арки - швидше за все, багато речей, необхідні на весіллі, Вам більше ніколи не знадобляться, чому б не орендувати їх лише на час?

6. Як щодо фуршету замість повноцінного банкету? Такий формат відмінно підійде для літніх весіль під відкритим небом.

7. Нешаблонні рішення. Не варто вибирати найбільш популярні майданчики для весілля, адже свято можна провести де завгодно! У лісі, в парку або навіть в музеї! А як щодо весілля в стилі барбекю на задньому дворі приватного будинку?

8. Складіть плей-лист самостійно - так Ви не тільки викреслить витрати на діджея з вашого бюджету, але і підберете саме ту музику, яка відображає Ваші смаки і настрій, створить неповторну атмосферу.