Працівники управління захисту економіки, ГУНП в Рівненській області та кіберполіцейські провели 29 обшуків на території області і припинили діяльність 22 гральних закладів.

- Обшуки проводилися як на півночі, так і у центральних районах області: Сарненському, Дубровицькому, Володимирецькому, Рокитнівському, Костопільському, Рівне нському та в обласному центрі, — повідомив начальник ГУНП в Рівне нській області Сергій Князєв. — Загалом поліцейські вилучили 50 тисяч гривень готівкою, 32 гральні автомати, 185 комп’ютерів, велику кількість реєстраторів, флешкарт, жорстких дисків та чорнову документацію.

Відповідно до статті 203-2 Кримінального кодексу України організаторам нелегального бізнесу загрожує чималий штраф: від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Якщо під час розслідування буде встановлено, що організатори вже притягувались до відповідальності за це кримінальне правопорушення, то сума штрафу становитиме від 680 тисяч до 850 тисяч з конфіскацією грального майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.