Рівненський "Верес" побореться за Кубок України. Перший крок у цьому напрямку вже зробили - "пройшли" "Колос" із Ковалівки. Чимало місцевих фанів назвали матч - помстою за програші у другій лізі. Далася гра нелегко, та й на голи була не щедрою.

"Колос" для "Вереса" суперник принциповий. Жодного разу за час гри у другій лізі рівняни команду з Ковалівки не перемагали. Тепер же зійшлися у матчі на Кубок України. У стартовому складі "Вереса" немає звичних Орловського, Волошиновича, Сергійчука і Степанюка. Та й "Колос" "притримує" ключових гравців. Попри це вже на восьмій хвилині забиває.

Далі дещо дезорієнтовані рівняни намагаються відігратися. Проте на перерву команди йдуть за рахунку 1:0 на користь "Колоса". Другий тайм розпочинається із замін. На поле одразу виходить півзахисник Орловський. А за десять хвилин - нападник Степанюк. Підкріплення дається взнаки і на 62 хвилині "Верес" зрівнює рахунок.

Визначити переможця команди змогли лише в овертаймі. На початку першої 15-хвилинки Руслан Степанюк встановлює остаточний рахунок гри.

Тренер "Колоса" визнає, весь матч команда намагалася діяти активніше, йти вперед - але не виходило.

Наставник рівнян грою задоволений, хоч не приховує - суддівство сприяло противникам.

Тож рівненські вболівальники футболу вже можуть налаштуватися на прийом команди Прем'єр-ліги на стадіоні "Авангард". А от "Вересу" час готуватися до наступного матчу все з тим же "Колосом" на тому ж стадіоні у Ковалівці, але вже в рамках чемпіонату першої ліги.