Кілька днів тому у Рівному побили учасника АТО Романа Рудейчука за позивним "Рудя". Наразі поліція порушила проти зловмисника кримінальну справу за статтею легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, інцидент стався біля одного з кафе м. Рівне .

"Вдаривши хлопця в обличчя, зламав ніс, наніс кілька ударів по голові знаючи, що після трепанації в нього стоїть пластина. Діставши ножа, розрізав майку з надписом "Правий Сектор" і зняв з пальця срібне кільце з тризубом. Під час цього принижував хлопця. Коли приїхали на місце наші бійці, негідник бризкаючи балончиком з газом в обличчя, втік. Цим покидьком виявився такий собі Пустинський Віктор Ігорович по кличці " Пустой" і пов'язаний з криміналітетом, працює вишибалом в "Лагуні". Саме він побив взимку 2013р. одного з автомайданівців, перебував зі своєю групою під час подій на майдані "тітушкою ". Замішаний в наркобізнесі у Рівному. В 2015р. побив одного з помічників депутата обласної ради", - пише на своїй сторінці у Фейсбук координатор "Дія" на Рівне нщині Роман Коваль.

Наразі потерпілого направили на судмедекспертизу, тому згодом, швидше всього, справа буде перекваліфікована ушкодження середньоі тяжкості.

Деталі у цій справі дивіться сьогодні у програмі "ПАТРУЛЬ".

pic