Для мешканців квартири номер 1 в будинку по вулиці Гагаріна, 8 В - таке заняття вже стало традицією. Адже поломка труби централізованого водопостачання спричиняє великі проблеми господарям квартири.

Квартира пана Сергія розташоваа на першому поверсі. Це й стало головною причиною комунальних бід, бо підвалу у будинку немає, тому труба централізованого водопостачання проходить через його квартиру. І кожного разу, коли її прориває - саме його помешкання стає епіцентром ремонтних робіт. Рівнянин переконує, трубу прориває вже не в перше. А все через те, додає пан Сергій, що будинку більше п'ятдесяти років і труби знаходяться в аварійному стані.

Втретє трубу прорвало на початку минулого тижня. Не витримала накладена муфта ???? І у квартирі все за традицією, піднята підлога та бруд - тобто усування поломки. Комунальники наголошують: цього разу не лататимуть труби, а замінять на нові.

Господар квартири не проти, та наголошує: ці труби взагалі не повинні проходити через його квартиру.

Натомість комунальники, тільки розводять руками. Мовляв, проект розроблявся у минулому столітті. Тож не вони труби прокладали, не їм їх і виносити за межі будинку.

Хай по-старому, але з цілими трубами згодні жити і мешканці квартири. Аби тільки прориви не перетворювали їх помешкання на штаб-квартиру ремонтників.