Вивчення англійської мови є актуальним для кожного з нас. Більше половини світу володіє цією мовою. Знання іноземної мови покращує можливості кар`єрного росту та відкриває масштабніші перспективи на майбутнє. Тому у цій статті я хочу поділитися чудовими платформами для вивчення англійської мови у мережі та можливостями для вивчення англійської мови у Рівному. Let’s go!

Duolingo  - цей сайт подобається всім, навіть дітям. На сайті пропонують численні уроки та диктанти. На мою думку, це чудовий сервіс для вивчення мови.

Посилання : https://uk.duolingo.com/

Engvid – мабуть, це мій найулюбленіший ресурс для вивчення іноземної мови. Тут ви зможете знайти відеуроки англійської мови. Усі відео розділенні за категоріями? в залежності від рівня знання мови та тематикb. Також ви зможете підготуватися до міжнародних тестів(TOEFL,IELTS).

Посилання: http://www.engvid.com/english-lessons/

Loyalbooks – досить цікавий сайт для книгоманів. На даній платформі налічується 7000 безкоштовних аудіокниг англійською мовою. Ви маєте можливість завантажити вподобану книгу та слухати її де б ви не знаходились.

Посилання: http://www.loyalbooks.com/

pic

LinguaLeo – напевно, це найцікавіший ресурс, як для дітей таr і для дорослих. На даному ресурсі величезна кількість відео-матеріалів, аудіо тощо. Також у вас є змога слідкувати за своїм рівнем англійської мови. Для любителів гаджетів є випущенні програми для iOS та Android, а це значить, що навчатися можна у будь-який час. Не баріться, завантажуйте!

Посилання: http://lingualeo.com/ru

Puzzle English - досить цікава програма для самостійного вивчення англійської мови. Ви отримаєте багато цікавих та різноманітних уроків. Кожний етап навчання складається з теорії та практики, що дуже добре для сприйняття. Сумно не буде! Частина уроків безкоштовна – ви можете оцінити наскільки це зручно та зрозуміло.

Посилання: https://puzzle-english.com/

Ще одним цікавим та захоплюючим ресурсом для вивчення мови є платформа ЕdEra. Цей сайт буде корисним для тих, хто планує самостійно підготуватися до ЗНО з англійської мови, або вдосконалити свої навички у вивченні іноземної мови. Всі матеріали безкоштовні. Основна мова всіх матеріалів – українська.

Посилання: https://www.ed-era.com/

Отож, вивчаємо англійську мову в інтернеті, що дає вам просто надзвичайні можливості. Намагайтесь знаходити час для вивчення мови. Для Ррвнян є чудова можливість вивчати англійську мову в англомовному клубі «Lighthouse». Гарний настрій та незабутні емоції гарантуються!

Посилання: https://vk.com/lighthouse.club

Вивчайте англійську мову!

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1".

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість стажування у ТРК «Рівне 1».

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту