"Футбол 24" підозрює нечисте у грі рівненського "Вереса" та "Тернополя", яка відбулася 5 серпня. Окрім рівненської команди у поле зору каналу потрапили 3 матчі Першої ліги та один матч чемпіонату України U-21, на які було поставлено в сумі більше, ніж 250 тисяч доларів.

За інформацією "Футбол 24" ще перед поєдинком різко почали падати коефіцієнти на "тотал більше 4,5". Мовляв, не так легко забити 5 голів у матчі, однак букмекери таку ймовірність передбачали і мали рацію. (Одною з причин падіння коефіціенту, проте не єдиною, є великі ставки на таку подію).

Крім того, за рахунку 4:1 на користь господарів почали різко рости ставки на 6 голів у матчі, досягли вони понад 25 тисяч доларів. І таки був забитий 6-й гол. З пенальті на 90+4-й хвилині.

Всю інформацію щодо підозрілих матчів "Футбол 24" надасть Комітету етики та чесної гри ФФУ, який потім або спростує можливі звинувачення, або проведе розслідування та передасть дані до Контрольно-дисциплінарного комітету та, можливо, правоохоронних органів України.

За інформацією Футбол 24



pic

pic

pic

pic

pic

pic