Поліцейські припускають, він впав з висоти, внаслідок чого і загинув. На Макарова поліцейських місцеві викликали близько 8 ранку. Труп людини лежав за кілька метрів від входу у під’їзд 9-поверхівки.

Поліцейські ж встановлюють усі обставини інциденту та, власне, особу загиблого. Місцеві мешканці у ньому свого сусіда не впізнали. Кажуть, вночі чули підозрілий звук, можливо падіння.

На місці слідчі працювали понад три години, оглядали дахи. Місцеві пригадують, що підозрілого чоловіка бачили кілька днів підряд на своєму будинку. Але вхід на горище зачинений, тож як він туди потрапив - не знають.

На місці з’ясувати особу загиблого правоохоронці не змогли.

Причину смерті чоловіка має встановити судово-медична експертиза. До речі, виявили чоловіка за десяток метрів від дільничного пункту поліції. Коли програма готувалась до ефіру, стало відомо, що поліцейські з’ясували особу загиблого. Це 46-річний житель Рівне нського району який, за попередньою інформацією правоохоронців, покінчив життя самогубством, вистрибнувши з даху багатоповерхівки. Що передувало цьому, вони поки встановлюють.