Невідомий чоловік, зайшовши до торгового закладу, пирснув продавчині газовим балончиком в обличчя і намагався обікрасти касу.

Рівне нські оперативники встановили особу розбійника та затримали.

38-річна рівнянка на вулиці Романа Шухевича обласного центру працює продавцем у продуктовому магазині. Близько 20 години 14 липня у торговий заклад зайшов невідомий, і підійшовши до жінки, пирснув їй в обличчя газовим балончиком. Після цього перескочив через вітрину і, смикаючи за дверцята тумби, намагався викрасти гроші. Усе сталося за лічені секунди. Оскільки дверцята були зачинені, а продавщиця почала кликати на допомогу, до закладу збіглися люди. Тож зловмисник накивав п’ятами.

Учора правошщохоронці встановили особу розбійника. Ним виявився 34-річний рівнянин. Чоловік вже був судимий за скоєння крадіжок, однак відбував умовне покарання. Наразі він перебуває під домашнім арештом за скоєння чергової крадіжки з проникненням у приміщення та шахрайство. З’ясувалося, що зловмисник неодноразово заходив у магазин і придивлявся до обстановки. Коли ж у приміщенні нікого з покупців не було, скоїв напад.

У відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 187 кримінального кодексу України за фактом розбійного нападу триває досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.