Два дні тому, 2 серпня 87-річну пенсіонерку з села Боремель Демидівського району обікрало двоє хлопців, які назвалися працівниками поліції. Наразі причетні до злочину затримані.

Детальніше про пограбування тут:

На Рівне нщині пенсіонерку пограбувала "поліція" [ФОТО]

Уже через декілька годин оперативники Демидівського відділення поліції встановили осіб, які могли бути причетними до скоєного злочину. Ними виявились 18-ти та 19-річні жителі села Боремель.

Учора, 3 серпня близько 19 години обох зловмисників розшукали. Вони переховувались у селі Кобче Волинської області у будинку, де раніше проживав батько одного із нападників. При них поліцейські виявили викрадений у пенсіонерки гаманець. А телефон хлопці здали у ломбард.

«Обох зловмисників відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано, вони поміщені в ізолятор тимчасового тримання Рівного, — повідомив начальник Демидівського відділення поліції Дмитро Поліщук. — Вирішується питання про повідомлення молодикам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті хлопцям загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі».

Обоє розбійників вже перебували на лаві підсудних за скоєні майнові злочини. До того ж, наразі відносно старшого триває досудового розслідування за фактом крадіжки, стосовно молодшого – за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування правоохоронці також з’ясували, що напередодні хлопці викрали ще й мобільний телефон у неповнолітньої та сумку з речами, мобільним телефоном з автомобіля у селі Хрінники.

За фактом крадіжки також проводяться слідчі дії.

У будинку, де переховувались молодики, також перебувала неповнолітня місцева жителька, яка уранці другого серпня зібрала речі і втекла з дому, повідомивши матері, що вже доросла. Її працівники поліції повернули батькам.

pic

pic

pic

pic

pic