Рівняни проти будівництва багатоповерхівки. Мешканці Струтинської, 13-А не хочуть, аби під їхніми вікнами зводили одинадцятиповерхівку. Люди переконані, будівництво незаконне та не відповідає будівельним нормам. Ба більше, у зведенні багатоповерхівки вбачають небезпеку для власного життя.

Галина Коробка - мешканка чотириповерхівки на вулиці Струтинської, 13А. Жінка разом із сусідами прийшла пікетувати суд. Усе через 11-поверхівку, яка виросла поряд із їх будинком. Хоч раніше мова йшла лише про 4 поверхи. Люди переконані, будівництво незаконне і вимагають його припинення. У всьому винують забудовника.

Мешканці Струтинської, 13 А запевняють, декларації на будівництво скасовані ще два місяці тому. Однак, забудовник продовжує зводити багатоповерхівку. Та головна причина, чому людей так насторожує будівництво - вони бояться вчадіти у власних квартирах.

У залі засідань адвокат позивача переконувала суддю, що арешт на будівництво накладений не правомірно і вся необхідна документація на це будівництво у них є. А ще переконує, на забудовника чинять тиск. Каже, - це пов'язано із майновими конфліктами.

Після півгодинного апелювання суддя Петро Денисюк прийняв рішення перенести судове засідання, посилаючись на те, що справу треба довивчити. А поки судові процеси тривають, на будівельному об'єкті активно продовжуються ремонтні роботи, що й вдалося побачити журналістам Першого місцевого сьогодні, 3 серпня. І це попри те, що рішення суду про арешт на будівлю не скасовано.