Кожному з нас безперечно доводилося брати якісь довідки, документи для вирішення певних особистих питань. Раніше ця процедура забирала багато часу, що створювало певні незручності. Сьогодні ситуація змінюється, оскільки створюють нові установи - Центри надання адміністративних послуг.

Центри надання адміністративних послуг – це дуже вдала та правильна думка влади щодо подальшого розвитку України. Ця установа - не тільки шлях до чогось нового, це одночасно маленька перемога над безробіттям, так як центри нові і люди потрібні також нові.

Центри надання адміністративних послуг – це нова робота або співпраця громадян з владою, це шлях подолання корупції, бюрократії.

ЦНАП вже відкрився в столиці України Києві, і, сподіваємось, буде працювати на найвищому рівні, а також у таких містах як Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Житомир, Луцьк, Хмельницький, Суми, Чернігів, Рівне та ін.

Більшість центрів відповідають основним вимогам зручності: мають відкритий простір для прийому відвідувачів, приймають людей понад 42 години на тиждень, щодня, окрім неділі, без обідніх перерв, а в окремі дні і до восьмої години вечора. Також надається перевага електронній черзі замість живої, що є дуже зручним сьогодні.

Центри відкрились ще не у всіх містах України де планувалось, проте ця процедура відбувається дуже активно.

Будемо сподіватись, що ЦНАП нас не підведе, і громадяни будуть плідно співпрацювати з владою.

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість стажування у ТРК «Рівне 1».

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту