Вчора, 2 серпня Дубно відзначило свій черговий день народження – 916 років від дня першої літописної згадки. В цей день до Дубна завітали численні гості з різних куточків України та представники польських міст-побратимів.

У рамках святкових заходів в міських храмах відбулися урочисті богослужіння з нагоди свята Святого пророка Іллі та Дня міста. Окрім того на містян чекали й інші урочистості: футбольний турнір, виставка робіт народних умільців, фестиваль духової музики, святковий концерт і виступи творчих колективів міста, окрім того жителі та гості Дубна мали змогу відвідати виставку домашніх улюбленців.

Варто зазначити, що до привітань із днем міста приєдналася і місцева команда з спортивної греблі на човнах «Гетьман», котра здійснила показові запливи перед усіма охочими. Після цього міський голова відзначив дубенчан представників збірної України з веслування на човнах, котрі днями повернулися з перемогою із чемпіонату Європи.

Також під час урочистих заходів гості міста відвідали меморіал героям Небесної сотні де вшанували пам'ять загиблих на майдані Незалежності у Києві під час революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.