Можемо, якщо хочемо. Рівненські комунальники взялися виправляти вже розпочату роботу у одному з дворів Рівного. Нагадаємо, десять днів тому мешканці будинку по вулиці Степана Бандери, 52 були стурбовані новим виглядом їхнього двору після завершення благоустрою. Розминутися автомобілям, спецтранспорту було б, імовірно, неможливим. Тоді мешканці будинку не залишилися осторонь, залучили журналістів і таки добилися зрушень у своїй "дворовій" справі. Чим закінчився благоустрій території - дивіться у наступному матеріалі.

Ось так було десять днів тому. Стурбовані мешканці будинку по вулиці Степана Бандери, 52 стояли та дивилися, як нівечать їхній двір. Адже згідно з тим проектом, який затвердили у рівненському управлінні ЖКГ, їхній двір мав би стати вужчим аж настільки, що спецавто або ж звичайні дві машини не мали б змоги проїхати та розминутися. А вже сьогодні мешканці радіють і не вірять своїм очам - паралельно зі старою траншеєю вже розрита нова: майже на півтора метри далі від під'їзду.

Мешканці емоцій не приховують, радіють та вже уявляють свій двір у новому вигляді.

А мешканці й справді задоволені. Найперше - допомогою від Рівне 1, бо ж десять днів тому не лишилися осторонь, дотелефонувалися в різноманітні інстанції та довели до комунальників головну думку - рівняни хочуть, аби їх чули та дослухалися. Тоді б, можливо, і не довелося робити подвійну роботу й розривати нові траншеї.