Троє загинули, ще четверо – потрапили на лікарняні ліжка. Такі наслідки зіткнення рейсової маршрутки «Київ-Броди» з вантажівкою. Аварія трапилася у суботу, близько першої ночі поблизу Грушвиці Другої, що на трасі Київ-Чоп. Швидкість потоку автомобілів на цій ділянці чимала, відтак водій маршрутки теж не відставав, кажуть пасажири. На цьому відрізку і не розминулись мікроавтобус «Volkswagen Crafter» та вантажівка «SCANIA R480». Наслідки зіткнення бачив водій зі Львова.

Пасажир маршрутки загинув на місці аварії, ще двоє людей померли у лікарні. У реанімацію госпіталізували чотирьох чоловіків - це жителі Рівне нщини та Львівщини.

Сергія прооперували. Він вижив чудом і прийшов до свідомості. Чоловік ледь пригадав момент самого зіткнення. Втім стверджує, водій маршрутки був тверезий і дуже не гнав.

Втім, довгий гальмівний шлях на асфальті свідчить про протилежне – швидкість була чималою. Чому водій маршрутки виїхав на зустрічну смугу – нині встановлюють слідчі. 30-річний водій, житель Тернопільської області відбувся лиш травмою руки.

У понеділок двох потерпілих з лікарні відпустили додому, стан Сергія стабілізувався. Водія маршрутки взяли під варту. Як показала експертиза, в той вечір він був тверезий.

За фактом аварії, що спричинила смерть людей, розслідують кримінальне провадження. За даними слідства у маршрутці на момент зіткнення було 18 пасажирів. Вони отримали незначні травми і після ДТП покинули місце трагедії.