Впродовж серпня у Рівному проходитиме міський фестиваль-конкурс «Ми талановиті». Організатори шукають тих, хто хоче здобути першу славу та визнання своїх здібностей. Напрямки фестивалю-конкурсу – вокал, танець, діджеїнг та велотріал.

Шукаємо насамперед тих, хто давно мріє про сцену, але ніяк не наважувався здійснити свою мрію, - розповідає член оргкомітету фестивалю-конкурсу Марія Покорська. Це неабиякий шанс для талановитої молоді. Адже, окрім професійних порад продюсерів-членів журі, переможці конкурсу виступлять на великій сцені разом із зірками шоу-бізнесу – танцювально-музичним проектом «Моzgi», фіналістами національного відбору «Євробачення-2016» - «The Hardkiss» та «Вар’яти-шоу» з Сергієм Притулою. Цей концерт відбудеться 18 вересня на стадіоні «Мототрек».

А от відбіркові тури проходитимуть у серпні щосуботи, з 16 до 19 години на літній сцені парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Бажаючі виступити - мають заповнити та надіслати оргкомітету фестивалю-конкурсу заявку.

Жанрові особливості вокального напрямку – поп, рок, хіп-хоп, реп, танцювального – хіп-хоп, DJ - скретч та DJ-міксування. Вік учасників – 7 – 35 років. Можливі сольні та колективні виступи. Участь можуть брати рівняни, а також мешканці інших населених пунктів, які навчаються, працюють або ж тренуються у Рівному.

Заявки на участь приймаються до 7 серпня. Вимоги, положення про конкурс та форму заявки можна переглянути та завантажити у групі ВКонтакті https://vk.com/talants.rivne