Подачу гарячої води у багатоповерхівках Рівного планують відновити вже сьогодні до кінця дня. Тому споживачів просять завчасно перевірити крани гарячої води та закрити їх, щоб під час відновлення її подачі не допустити можливого підтоплення себе та інших мешканців.

Як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко, наразі завершено всі ремонтні роботи котелень і мереж, які були заплановані на літо.

- Відтак, прийнято рішення вже 1 серпня відновити подачу гарячої води по всьому місту. Якщо в державі не буде ніяких катаклізмів, то подачу гарячої води не зупинятимуть до початку опалювального сезону, - каже Володимир Хомко.

Нагадаємо, гаряча вода та тепло для рівнян, які проживають у багатоквартивних будинках, з 1 липня цього року подорожчали майже вдвічі.

Так, тепер теплопостачання з послугою подорожчає на 92% і рівняни сплачуватимуть за це 1 457, 09 грн/Гкал, замість 763,93 грн/Гкал. Ті ж, у кого немає лічильника, замість 18,23 грн /1 кв.м. платитимуть 34.78 грн. Вартість централізованого постачання гарячої води (без рушникосушильника) подорожчає із 45,57 грн до 80,10 грн.