Ви досі не бачили жодного з цих відео? Тоді час їх переглянути, аби не відставати від часу! Адже ці відео уже переглянули мільйони, а то й мільярди людей.

1. «Gangman Style” Psy – відео, яке в 2012 році сколихнуло увесь світ. На даний момент відео набрало понад 2615 млн. переглядів, що є безспірним рекордом.

2. «See you again» Wiz Khalifa (Уіз Халіфа) разом з Charlie Puth (Чарлі Пут) – відео кліп, що з’явився в мережі трішки більше року тому, але уже зумів дістатись другого місця у списку. Нині відео переглянули понад 1907 млн. разів.

3. «Uptown Funk» Марк Ронсон та Бруно Марс – запальна пісня, під активну мелодію якої пританцьовували понад 1750 млн. користувачів.

4. «Blank Space» Тейлор Свіфт – більш ніж 1682 млн. переглядів.

5. «Sorry» - відеокліп усім відомого за неоднозначну поведінку Джастіна Бібера. Менш ніж за рік відео зуміло набрати аж 1 656 млн. переглядів, що піднесло його на п’яту сходинку топу.

6. «Hello» голосистої Адель - відео-рекордсмен, що найшвидше за всю історію подолало відмітку в 1млрд. переглядів, на що пішло всього 88 днів. На даний час відео набрало 1651 млн. переглядів, і активно поповнює їх кількість.

7. «Shake It Off» – друге відео відомої співачки Тейлор Свіфт у списку, і це – своєрідний рекорд. Відео кліп набрав понад 1562 млн. переглядів.

8. «Lean On» Major Lazer, DJ Snake та MØ - одне з найновіших відео у списку. Дивне та колоритне поєднання Південно-східної культури та електронної музики, що переглянули уже понад 1523 млн. разів.

9. «Bailando» запального іспанця Енріке Іглесіаса - єдине відео в топі, що не є англомовним. Воно набрало понад 1516 млн. переглядів.

10. «Wheels On The Bus» творіння «Little Baby Bum» - теж своєрідний рекорд, оскільки це відео – єдине у списку, що не є музичним. Це розважальний мультик для дітей. 1508 млн. переглядів, здебільшого, маленькими користувачами YouTube.

Джерело: Список найпопулярніших відео на YouTube