Сьогодні, 30 липня, рівненський НК "Верес" зіграв матч другого туру чемпіонату України у Першій лізі. Суперником була ПФК "Суми", вони ж і були господарями стадіону, проте тільки географічно.

Розпочалася гра неспішно, проте Руслан Степанюк відразу на 4 хвилині матчу намагався забити м"яча до воріт сумчан.

Зустрів команди напівпорожній стадіон "Олімпійський", хоча він вміщує більше 25 тисяч вболівальників, проте до Сум приїхало чимало рівненський фанів.

За перші 20 хвилин матчу гравці НК "Верес" встигли реалізувати 2 кутових. У першій половині першого тайму обидві комнади помилялися, обом бракувало точності у передачах. Подекуди виникало відчуттяЮ що гравці ПФК "Суми" і взагалі не збираються атакувати червоно-чорних.

Перша жовтка картка матчу на 23 хвилині - її отримав вересівський Михайло Сергійчук. Травмований суперник Іван Брікнер за декілька хвилин повертається на поле, із перемотаною головою та продовжує грати аж до завершення матчу.

Головний тренер Володимир Мазяр не стримується, очевидно, що грою на цей момент не задоволений та активно пояснює хлопцям певні моменти.

На 34-тій хвилині Руслан Степанюк приймає простріл у свій бік від колеги, використовує момент та забиває перший гол цього матчу. А вже за декілька хвилин отримує "гірчичник" за порушення правил.

pic

До завершення першого тайму ситуація не змінюється, і футболісти йдуть на перерву із рахунком 0:1 на користь рівненських россо-нері.

Другий тайм матчу розпочинається із боротьби рівнян на підступах до воріт сумської команди. Згодом червоно-чорні "осідають" на своїй половині поля, а центр віддали сумчанам. І знову ж бачимо помилки у передачах, у обох команд, котрі спостерігали у першому таймі.

Після заміни на поле замість Михайла Сергійчука виходить Ігор Сікорський, і вже за декілька хвилин феєрично забиває другий гол у ворота господарів. На 61 хвилині йому асистує Ростислав Волошинович і шкіряний м"яч знову здригає ворота ПФК "Суми".

Борис Орловський упродовж всього матчу використовував моменти, пробивав із дальної відстані. Невдало, проте моменти втрачати та віддавати суперникам не збирався.

Під завісу матчу, на 80 хвилині Руслану Степанюку не вдалося реалізувати моемнт, і трерій забитий гол не з"являється на табло. Сумчани до завершення матчу грали без ентузіазму, із явного бажання боротися.

pic



pic

Отож, матч ПФК "Суми" - НК "Верес" завершується із результатом 0:2 на користь рівнян.

Наступна гра буде вже домашньою, 5 серпня, о 18.00 на стадіоні "Авангард". Тоді "Верес" прийматиме "Тернопіль". Телеканал Рівне 1 як завжди забезпечуватиме пряму телевізійну, онлайн та текстову трансляції.