Дати можливість похизуватися романтичними світлинами та вкотре показати світові вашу любов - це мета фотоконкурсу "Love story" у проекті "Весільний ажіотаж". Учасники розмістили найкраще фото зі своєю другою половинкою на сайті rivne1.tv, отримали безліч коментарів - а далі лишень чекали на приємні подарунки.

Так у студії телеканалу "Рівне 1" відбувалося вручення особливих призів за найкращі фотографії у конкурсі від проекту "Весільний ажіотаж". Участь у конкурсі "Love story" в парі Наталії та Олександра ініціювала дружина. Нині пан Олександр не шкодує, що наважився виставити романтичну світлину на сайт rivne1.tv.

Наблизити романтичну казку старалися і партнери конкурсу. Тож пан Олександр отримав сертифікат на букет від квіткової крамниці «Декор центр», безкоштовну зйомку "Love story" від фото-відеостудії "Мозар" та сертифікат на зачіску від салону-перукарні «Angel».

Автор ідеї фотоконкурсу Валерія Степанова розповідає: першість отримала саме та світлина, яку вподобала найбільша кількість рівнян.

І учасники, і партнери конкурсу радять брати участь у конкурсах від Першого місцевого, бо перемога ґарантує не лише корисні призи, а й позитивні емоції!