У серпні для рівненських наречених салон вечірньої та весільної моди «Pollardi» організував дві шалені акції. Учасники мають змогу отримати подарунок за селфі на фоні салону або дві яскраві спідниці для дружок нареченої. Отож, про все по порядку.

Як розповіли у "Pollardi", якщо з 1 по 31 серпня, наречена купує у салоні «Pollardi» сукню вартістю від 15 тисяч гривень, то вона гаратовано отримає дві спідниці-пачки у подарунок для дружок. Колір наречена може обрати сама, виходячи із загальної колірної гами свята. Більш детально про акцію розкажуть стилісти-консультанти у самому салоні. Однак вже відомо, що акція, розпочинаючи із дня свого старту, зацікавила багатьох молодят. Позитивні відгуки про неї поширилися на офіційних сторінках салону у соцмережах.

Окрім того, стартувала акція і для користувачів Іnstagram. Щоб отримати чудовий подарунок від «Pollardi», треба стати «фотошпигуном» і взяти участь в instagram-конкурсі, який триватиме до 31 серпня включно.

Умови прості:

зробити оригінальне селфі на фоні салону «Pollardi». Наявність в кадрі логотипу компанії обов'язкова; підписатися на акаунт «Pollardi» в соцмережі Instagram (@pollardi_magazine);

завантажити своє фото в Instagram c хештегом #pollardiselfie.

купуючи плаття в будь-якому салоні «Pollardi», показати консультанту своє селфі в instagram і отримати подарунок - оригінальні дизайнерські сережки із Swarovski.

- Ми любимо своїх наречених, тому робити для них подарунки для нас надзвичайно приємно. Щомісяця ми намагаємося процес підбору весільної сукні перетворити на справжнє свято, для цього організовуємо різні акції та вигідні пропозиції, - зазначають у "Pollardi".

Нагадаємо, салон весільної та вечірньої моди "Pollardi" знаходиться у ТРЦ "Екватор" по вул. Макарова, 23.

Тел.: +38-068-362-31-81

Вконтакті: vk.com/pollardi.rivne

Facebook: www.facebook.com/pollardi.rivne

email: salon.rivne@pollardi.com