Тріумфальна перемога рівненської спортсменки Наталії Прищепи на чемпіонаті Європи з легкої атлетики стала гордістю не лише для нашої області, але й для усієї України. Попереду - олімпіада у Ріо-де-Жанейро.

Ось так фінішувала в забігу на 800 метрів легкоатлетка із Рівного Наталія Прищепа на чемпіонаті Європи. Прориваючись крізь лави суперниць, вона впевнено бігла до своєї перемоги. Натомість суперниці не стримували сліз. Сама ж володарка золота, розповідає, що очікувала отримати призове місце, але золото, раніше часу на себе не одягала.

Найбільше у перемогу Наталії вірили ті, хто був з нею завжди поряд як на тренуваннях, так і на змаганнях - це її наставники. "Тренер і друг", - саме так вона називає відомого рівненського бігуна Вадима Слободенюка.

Зараз же спортсменка багато не планує, адже вже 15 серпня має летіти у Ріо-де-Жанейро, де візьме участь в Олімпійських іграх. Каже, буде викладатись на максимум і зробить все, що у її силах. Тим часом Наталію запрошують і на інші легкоатлетичні змагання.

Тому, підготовка до трьох етапів Діамантових ліг стартуватиме вже з серпня і на початку вересня наша рівненська спортсменка поїде на змагання. Ми ж вітаємо Наталію Прищепу і чекаємо нових перемог.