Екскурсії, майстер-класи, виставка-ярмарок та концертно-розважальна програма. Усе це можна буде відвідати на етнофестивалі «Новомалинська Любава». Дійство стартує завтра, 28 липня, у селі Новомалин Острозького району.

Гості свята зможуть взяти участь у сімейній освітньо-дозвіллєвій програмі активного відпочинку «Боброва сім’я», долучитися до командної роботи в програмі «Проектний табір».

Також організатори вчитимуть водити хороводи за особливими традиційними правилами. Відвідувачів фестивалю розважатимуть зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Лінія», колектив східного танцю Isadora Dance Academy, а також козачата з Міжнародної Федерації Бойового Гопака.

Для бажаючих проведуть майстер-класи - виготовлення ляльки-мотанки та «насіннєвих листівочок». Крім того, допоможуть власноруч виготовити совятник і встановити його в національного парку «Дермансько-Острозький» під час екскурсії.

А ще відвідувачі зможуть скуштувати трав'яного напою з медом та насолодитися переглядом фільмів просто неба. Нагадаємо, етнофестиваль відбуватиметься 28-31 липня. Офіційне відкриття - 30 липня о 16 годині.

Упродовж фестивалю у населеному пункті функціонуватиме наметове містечко, у якому проживатимуть учасники. Зокрема, під час фесту функціонуватимуть три платформи - дитячо-юнацька «Проектний табір», сімейна освітньо-дозвіллєва «Боброва сім'я» та загальна «Новомалинська Любава вітає Вас!».

Інформує прес-служба Рівне нської ОДА.