Спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо», який триває на Рівненщині в період літніх канікул, знову завітав до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Агатівка», що в селі Симонів Гощанського району.

- Спортивне життя табору вже багато років знаходиться на хорошому рівні. Такі заходи як «Малі Олімпійські ігри», «Козацькі забави», «Таємничий острів», «Лісова зірка» стали візитівкою закладу. На території табору є стадіон зі спортивними майданчиками, плавальний басейн, ігрова кімната і чудове лісове озеро площею 5 гектарів, де діти мають можливість поплавати на катамаранах, - розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Цього разу, перед початком конкурсів та естафет, діти влаштували традиційний виступ танцювальних колективів, після чого відбулася урочиста хода олімпійців. Факелоносці винесли вогонь «Олімпійського літа», після чого під супровід гімну України на щоглі був піднятий державний прапор, що і дало старт змаганням.

Сформувавши 9 команд, діти взялися за проходження командних естафет. Найкраще це вдалося команді «Спарта», котра не залишила шансів на перемогу своїм суперникам і з впевненістю піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу. Їхні друзі з команди «Торнадо» стали другими. Третє місце посіла команда «Драйв».

Всі естафети були дуже цікавими і насиченими, тому по завершенню командних змагань діти попросили продовження спортивного свята і організатори запропонували їм позмагатися ще й в індивідуальних конкурсах. Визначити кращих серед кращих було не легким завданням, однак в ході достатньо принципової і безкомпромісної боротьби, переможці все ж були встановлені.

Таким чином, в конкурсі зі скакалкою найкращою стала Мельник Анна. Найдовше обертати на талії гімнастичні обручі зуміла Божок Валерія. А Каштан Дмитро переміг одразу у двох вправах з жонглювання футбольним м’ячем і накидання кілець на спеціальні конуси.

По звершенню змагань кожен переможець та призер був нагороджений дипломом комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівне нській області.

Наступний тур «Олімпійського літа» пройде в санаторно-оздоровчому комплексі «Чайка».

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.

pic

pic

pic