Його в квартирі багатоповерхівки на вулиці Соборній знайшли його ж пацієнти. На тілі чоловіка були сліди насильницької смерті.

Чоловік, який і натрапив на тіло лікаря, того ж суботнього вечора прийшов з дружиною на процедури. Після огляду, о пів на десяту вечора, лікар запропонував підвезти чоловіка додому та попросив зачекати його на вулиці. Через деякий час, чоловік так і не дочекавшись Лимича вирішив повернутися до квартири. І знайшов закривавлене тіло господаря у ванній кімнаті.

Квартиру багатоповерхівки на вулиці Соборній Андрій Лимич переобладнав у робочий кабінет. Там він приймав людей з різними недугами. Славився тим, що користувався східними методами діагностики та лікування, не використовуючи при цьому медикаментів. Але сусіди кажуть, що часто до нього ходили люди, в яких були проблеми з алкоголем.

Підозрілого чоловіка, про якого розповідає Віталій бачили і інші сусіди. Кажуть, він довго сидів на лавочці один.

Про те, що невідомий чоловік був пацієнтом Лимича свідчило перев’язане вухо. Саме так місцеві і впізнавали людей, які проходили курс лікування за східними методами.

Окрім своєї роботи, Андрій Лимич відомий тим, що у жовтні 2000 року зібрав понад 300 родичів, яких об’єднав у організацію «Фонд роду Лимич». Він створив першу в Україні родинну організацію, затвердив герб, гімн і молитву роду. Також у 2003 році в Рівному встановив «Знак роду Лимичів».