Рівненський "Верес" привіз першу перемогу у новому сезоні. Дебютну гру у першій лізі рівняни провели проти принципового суперника - чернівецької "Буковини". Примітно, що саме "Верес" став єдиною командою-новачком у першій лізі, яка привезла цього дня додому перемогу.

"Верес" знову проти "Буковини". Принципові суперники, разом вийшли до першої ліги і вже під час першого ж матчу спробували визначити кращого. Від початку зустрічі рівняни активні - щоправда без результату. Кілька разів помиляється Степанюк, тож ворота "Буковини" знову і знову залишаються незайманими. Чернівчани теж не відстають - контратакують, перехоплюють та також марно. Рівна гра упродовж першого тайму кращого не виявила. Усе вирішилось на 78 хвилині.

Рахунок лишився незмінним до кінця зустрічі. Наставник рівнян традиційно небагатослівний. Каже: у першому таймі на поле вийшли футболісти, а от у другому - команда. Це і стало запорукою перемоги.

Тренер "Буковини" каже, настанови головного тренера Сергія Шищенка, який напередодні потрапив у лікарню, у першому таймі команда виконала.

Наступну гру "Верес" проведе 30 липня у сумах проти місцевих футболістів.