Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві стосунки людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен У вашому будинку можуть відбутися великі зміни. Але їх не станеться, якщо ви не візьмете участь у процесі. Тому краще проконсультуватися з домашніми, перш ніж починати щось глобальне.

Телець Можливе виникнення нових зв'язків. Деякі з них залишаться корисними, деякі - стануть дружніми. Покажіть себе з найкращого боку.

Близнюки Краще промовчати, ніж сказати зайве. Удача нині буде з вами до тих пір, поки ви самі її не відкинете.

Рак Події повинні зіграти вам на руку. Треба тільки зрозуміти, як свою перевагу використовувати. Але не витрачайте на роздуми занадто багато часу - ситуація дуже швидко змінюється.

Лев Краще максимально вичерпати наявні у вас можливості перш, ніж шукати нові. В іншому випадку, можете втратити і тих, що у вас були, і не отримати інших.

Діва Вам будуть здаватися цілком реальними найнеймовірніші речі. Побудовані вами нині піщані замки простоять досить довго.

Терези Ви навряд чи зможете заслужити репутацію компанійської людини. Навколишні можуть виявитися досить настирливі, тому краще від них на певний час сховатися.

Скорпіон У вас не буде ні схильності до компромісів, ні часу для жалю. День, у зв'язку з цими обставинами, обов`язково буде вдалим.

Стрілець Відповідний день для того, щоб знайти те, що ви колись втратили. Або втратити те, що колись знайшли. У будь-якому випадку, намагайтеся не давати волю емоціям.

Козеріг Досить тримати об'єкт своєї прихильності в невіданні щодо вашого до нього ставлення. Якщо ж ви вже встигли відкрити йому очі на те, що він вам небайдужий, скажіть це ще разок. І вам не важко, і йому приємно.

Водолій Якщо ви чогось не зрозумієте - це може не найкраще позначитися на вашій подальшій життєдіяльності. Тому краще десять разів перепитайте.

Риби Вам може стати важко довіряти деяким людям навколо вас. Якщо інстинкт настільки наполегливо вимагає уваги, то до нього варто прислухатися. Відхід на оборонні позиції в даному випадку краще, що ви можете зробити.