Не правильне носіння нижньої білизни не лише позбавляє жінку почуття смаку, а й призводить до різних хвороб. Детальніше далі у статті.

1. Силіконові бретельки, які виглядають з-під одягу - ознака поганого стилю. Їх носять для того, аби ніби їх не було видно з-під одягу. Але їх видно з-під одягу! Краще купіть собі бюстгальтер типу бандо (без бретельок) або кабріолет (дозволяє міняти положення бретельок).

2. Ідеальна тканина для трусиків на кожен день - 80% бавовни та 20% еластану. Тоді вони не втратять форму при пранні. Інші трусики залиште на особливий випадок.

3. Якщо ви любите сукні, топи, комбінезони з відкритою спиною, запам’ятайте, в таких випадках не можна аби виглядав бюстгальтер. Це не означає, що потрібно ходити без білизни, для цього винайшли силіконові бюстгальтери без бретельок і без ремнів на спині, які закріплюються своєю липкою поверхнею на тілі.

pic

4. Не можна носити білі трусики під білий одяг! Їх дуже видно! Тому надавайте перевагу бежевій безшовній білизні.

5. Не можна носити чорний бюстгальтер під білим прозорим одягом. Так, колись це було модно, але не сьогодні. Носіть під прозорий одяг ліф або короткий топ такого ж кольору.

6. Не можна ходити без бюстгальтера чи підтримуючого топу, адже зв’язки грудей розтягуються, а їх дуже тяжко повернути у нормальну форму.

7. Правильно підбирайте розмір білизни. Аби вона не затримувала кровообіг, не терла та не приносила дискомфорт.

8. Не можна кожного дня носити стрінги. На маленькій кількості матеріалу трусиків розмножуються величезна кількість бактерій, які можу призвести до купи гінекологічних захворювань. Якщо без стрінгів не обійтись, носіть їх лише з натуральної тканини та змінюйте їх двічі або й тричі на день. Не забувайте про використання засобів гігієни.

Будьте здорові та красиві!