Іноді, аби помити руки після прогулянки доводиться довго вмовляти маля. Що ж робити батькам аби руки були чистими та мікроби знищені - читайте далі.

Ось декілька способів аби привчити дитину любити миття рук із милом.



pic

1. Гра у поліцію.

Діти полюбляють копіювати та наслідувати дорослих. Тож заохотити їх можна так званими жетонами поліцейських. Придбайте їх - і нехай дитина видає всім членам смі'ї, хто старанно миє руки після вулиці. І собі в тому ж числі. Адже цукерки не отримає ніхто із брудними руками.



pic

2. Красивий антураж.

Дітям подобається все яскраве та ароматне. Придбайте красивий флакон для мила (можна у вигляді казкових героїв), або спеціальну дитячу серію. що складається із мила, гелю та лосьйону для тіла. Радощам не буде меж!

3. Готуйте страви разом.

Тут можна підключити уяву, та сказати дитині, що овочі образяться, якщо їх бруднимим покладуть до каструлі. Їх просто необхідно помити. От побачите - дитина чимдуж помчить "рятувати" смакоту від образи.



pic

4. Приклад, приклад...та ще раз приклад!

Ніколи і нічому ви не навчите своє чадо, якщо власним прикладом не показуєте подібне. Мийте руки щоразу після повернення додому, після ігор із тваринами, копирсанням у піску, приготування їжі. Зробіть це своєю звичкою - тоді і малюки переймуть від вас тільки найкраще.

Чистих рук та світлих думок!