В кожного з нас часто виникає питання: що ж подарувати другу, коханій людині чи комусь із рідних? Із цим запитанням пов'язано ряд прикмет.

Існує повір'я про те, що не можна дарувати гроші по заході сонця. Так як вважається, що дарувальник буде приречений на бідність. Тому слід це зробити вдень або просто не передавати гроші із рук в руки, а положити на стіл.

Не прийнято дарувати портрети й ікони - подібний подарунок приведе до сварки між дарувальником і тим, кому дарують.

Не рекомендується дарувати годинник, тому що,вважається, що це до розлуки. Але, якщо ж вам уже дарують годинник, то слід дати символічну плату за нього.

pic Недобрим знаком вважається подарувати запальничку. Як було помічено, відносини таких людей можуть припинитися, причому всупереч їхнім бажанням.

Також не бажано дарувати рукавички й рукавиці. Тому, що людина може ініціювати розрив стосунків із вами.

Існує повір'я, відповідно до якого не можна дарувати дітям унікальні порцелянові ляльки. Якщо така лялька зроблена в одному екземплярі й у неї був реальний прототип, «душа» іграшки може нашкодити дитині.

Добре подумайте перед тим як дарувати шарфи, рушники й серветки, як підмічають, вони приносять розставання. А носова хустинка - до сліз та до розлуки.

Вважають, що поганим подарунком є дзеркало. Так як воно просякнуте старінням та смертю.

pic Якщо вирішили подарувати рюксак,гаманець або сумку, то слід покласти туди символічні гроші, щоб у власника не виникало фінансових проблем.

pic Не слід дарувати те, що ви не хотіли б отримати в якості дарунка. Такі подарунки нічого хорошого не принесуть для людини, яка його прийме.

Парфуми,в якості подарунку, вносять в життя брехню, неправду і лицемірство.

Ще одна прикмета — не можна дарувати ножі. Подарунок такого роду принесе нещастя в будинок.

Найстрашніша прикмета, це дарувати тапці — вважається, що до смерті. Якщо вірити народним прикметам,то не можна дарувати дівчині перли. Вони принесуть лише море сліз.

Але в будь-якому разі, щоб один з цих подарунків не приніс нещастя, то слід дати за нього символічний викуп.



pic