П`яний житель с. Великий Жолудськ від погроз перейшов до рукоприкладства, побивши 56-річну односельчанку та працівника поліції.

Чоловіка, який напідпитку дебоширив у селі Великий Жолудськ Володимирецького району та наніс тілесні ушкодження місцевій жительці й працівнику поліції, притягнуть до кримінальної відповідальності.

Спочатку у поліцію надійшло повідомлення від 31-річного жителя села Великий Жолудськ, що його 42-річний сусід напідпитку і поводить себе неадекватно, погрожуючи односельчанам фізичною розправою.

Незабаром після цього 56-річна місцева мешканки, продавецьця кафе-бару повідомила поліцію, що вищевказаний дебошир зайшов у торгівельний заклад, пошкодив меблі та побив її.

На допомогу правоохоронцям, які вже прибули на місце події, було направлено групу швидкого реагування.

Сп’янілий чоловік поводив себе агресивно, висловлювався в адресу громадян та працівників поліції нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою. На прохання припинити свої неправомірні дії дебошир не реагував, шарпав працівників поліції за верхній одяг та під час розмови вдарив 30-річного капітана поліції головою в обличчя. Після цього, відповідно до статей 44 та 45 Закону України "Про Поліцію", правоохоронці застосували до зловмисника фізичну силу (загинання рук за спину) та одягнули кайданки.

Унаслідок неправомірних дій чоловіка, його 56-річна односельчанка отримала забої м’яких частин тіла та закриту черепно-мозкову травму. У працівника поліції діагностовано закритий перелом кісток носа без зміщення.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.