Сьогодні, 28 липня в Острозькому районі перше відбудеться Молодіжний етнофестиваль "Новомалинська Любава". Триватиме він чотири дні - по 31 липня.

Його учасники зможуть відвідати різноманітні майстер-класи та спробувати свої сили в екстрим-квесті «Новомалинськй замок».

Крім того, можна буде відвідати екскурсію у Національному природному парку «Дермансько-Острозький», ярмарок народних умільців, виступи музичних і танцювальних гуртів, презентацію козацьких бойових мистецтв, змагання зі спортивного туризму.

Під час фестивалю діятимуть різноманітні платформи: дитячо-юнацька - "Проектний табір"; сімейна освітньо-дозвілева – "Боброва сім'я" та загальна, для всіх бажаючих – "Новомалинська Любава вітає Вас!".

В програмі «Проектний табір» молодь дізнається більше про управління проектами, візьме участь в змаганнях зі спортивного туризму, мистецьких, етнографічних, екологічних майстер-класах та екстрим-квесті «Новомалинськй замок», відає Національний природний парк «Дермансько-Острозький» та проведе природоохоронну акцію, отримає змогу знайти фінансування на реалізацію власного проекту в своїй територіальній громаді.

Сімейна програма «Боброва сім´я» пропонує учасникам поглибити та урізноманітнити сімейний відпочинок, зокрема через призму творчості та ремесел у живописі, скульптурі, співах, танках, хороводах, оздоровчих заняттях на воді.

Програмі "Новомалинська Любава вітає Вас!" передбачає ярмарок народних умільців, виступи музичних та танцювальних гуртів, презентація козацьких бойових мистецтв, тренінги та майстер-класи різної тематики, екскурсія екологічною стежкою національного парку «Дермансько-Острозький», вечірні тематичні ватри та інші заходи. Крім того, кожен зможе випробувати свою вправність з водних видів спорту (байдарки) та подолати смугу перешкод та порибалити.

pic

pic