Сьогодні,19 липня, близько четвертої години ранку горіла авітівка рівненського журналіста, який є власником одного з інтернет-видань, директором місцевого телеканалу - Олександра Курсика.

Чоловік прокинувся від того, що спрацювала сигналізація на його авто. Через вікно рівнянин побачив охоплений полум’ям свій «Opel Vectra», якого напередодні ввечері припаркував біля будинку. Про подію негайно повідомив рятувальників та правоохоронців.

Як прокоментував Олександр Курсик журналістам "РитмTV": "Останні декілька днів, я мало користуюсь автомобілем. Тобто він чітко стояв на одному і тому самому місці вже декілька днів, з п'ятниці. Впринципі, ті люди, які намагалися його [автомобіль] знайти, вони бачили, де він паркується, де він зупиняється... Але назвати конкретне ім'я та прізвище - я не берусь цього робити".



pic

pic

Працівники ДСНС пожежу загасили. За попередньою інформацією, причиною загоряння є підпал. Вогнем пошкоджено моторний відсік та капот автомобіля, про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Потерпілий пов’язує цю подію зі своєю професійною діяльністю. Адже, він також тривалий час був власним кореспондентом одного з центральних телеканалів та є депутатом Рівне нської міської ради. Олександр подію прокоментував у соціальній мережі "Facebook":