Ним став Олег Соболь, який донедавна працював заступником прокурора Львівської області. Представляючи його особовому складу, генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав Рівне другим найбільшим центром корупції в державі. Мовляв, зараз тіньовий обіг коштів від нелегального видобутку бурштину сягає 700 тисяч доларів. В системі – всі: прокуратура, СБУ, поліція, та влада.

Саме тому очільник відомства, за тиждень після того, як першого заступника прокурора області в кайданках просто з кабінету вивели оперативники, і звинуватили в організації цілої злочинної групи, прийняв різке кадрове рішення. Представляючи нового прокурора області, Юрій Луценко рекомендував всьому керівному складу обласної, та місцевих прокуратур подати у відставку.

В такому дусі - з роздачі прокурорам Рівне нщини "на горіхи" розпочав представлення нового очільника відомства в області генпрокурор Юрій Луценко.

Рідну для себе Рівне нщину генпрокурор назвав другим в державі центром корупції, після столиці.

Cкільки ж прокурорів на Рівне нщині дослухались рекомендації Юрія Луценка наразі не відомо. Адже всі заяви пишуться в генпрокуратуру.