Черговий тур фестивалю «Рух заради здоров’я» відбувся у комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» повідомляє ((http://oblrada.rv.ua/oblrada/news/12897/)(Рівненська обласна рада)).

Працівники комунального закладу «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради забезпечили організацію та проведення фестивалю, запропонувавши для учасників спортивні такі конкурси: «Кільця», «Джерело», «Хокей», «Баскетбол», «Теніс» та «Фітбол».

Хороший настрій та позитивні емоції допомагали учасникам проходити усі дистанції швидко та без порушень. Невимушена атмосфера спортивного завзяття панувала на спортивному майданчику, додаючи безліч вражень як підопічним, так і працівникам закладу. Вони, у свою чергу, всіляко підтримували учасників, а в окремих моментах надавали практичну допомогу.



pic

Зрештою, переможених у конкурсах не було і нагороди отримали всі. Учасникам змагань дісталися дипломи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області, а керівництво установи вручило їм солодкі подарунки.