Натиск, вогонь, маневр, нестримність дій, - так сьогодні у військових частинах оперативного командування «Захід» розпочалася заключна фаза практичних дій командно-штабного навчання «Літня гроза-2016» на Рівненському військовому полігоні.

- Спекотна погода, виснажені заняття, неймовірна втома, але це все неважливо, коли отримуєш задоволення від впевнених та рішучих дій своїх підлеглих під час виконання ними поставлених завдань. Незважаючи ні на що мої підлеглі, під час проведення навчань, намагалися отримати найвищу оцінку командування. Своїми діями вони довели, що вони професіонали та готові виконати поставлену бойову задачу за любих умов, - розповів командир роти молодший лейтенант Олександр Крепський.

У свою чергу начальник відділу підготовки військ управління бойової підготовки управління оперативного командування «Захід» полковник Петро Василюк додав, що військові проходять комплексну підготовку.

- Наразі військові підрозділ ОК «Захід», які залучені до комплексних тактико-спеціальних навчань, на фоні єдиної тактичної обстановки, відпрацьовували питання організації взаємодії усіх родів, та видів військ, спеціальних військ, щодо виконання поставлених бойових завдань» - наголосив Петро Василюк.

Керівний склад високо оцінив дії особового складу та відзначив, що вони готові до застосування в бойових умовах. По завершенню навчань кожний військовослужбовець, який проявив себе, буде заохочений своїми командирами.

Про це повідомляє прес-служба ОК "Захід".