Верхи на велосипеді та з гаслом «Україна без сиріт». Учасники навколосвітнього велопробігу планують об'їхати 5 українських областей та 10 європейських країн. Акція велоактивістів розпочалась ще у 2012 році для того, щоб популяризувати усиновлення та допомагати усиновленим дітям. Виїхавши з Києва, велосипедисти заїжджали в Житомир, а тепер доїхали і до Рівного.

15 тисяч кілометрів вже встигли здолати учасники світового велоекшену за кілька років. Цьогоріч, 5 липня вони стартували з Києва, проїхали Житомир, а тепер завітали і до Рівного. У числі учасників велотуру «Україна без сиріт» є 30 колишніх безпритульних та сиріт. У такий спосіб організатори надихають українців та увесь світ на добрі діла, а саме - подарувати родинний затишок та сімейну турботу тим, у кого їх немає. Долучаються до акції усі небайдужі і з інших міст. Так, Тарас Грига разом з другом приїхав до Рівного аж з Хмельницького спеціально, щоб долучитись до велопробігу. У планах хлопців проїхати шлях від Рівного до Львова.

Серед учасників велопробігу є й діти. 8-річний Семен родом з Маріуполя. Самотужки їде небагато.

З Рівного велоактивісти вирушать у Львів, Варшаву, далі у Литву, Латвію, Естонію, Фінляндію, Швецію, Норвегію, Данію. Фінішує велотур на початку вересня в Німеччині.