У с.Урвенна Здолбунівського району стартувала спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я», повідомляє ((http://oblrada.rv.ua/oblrada/news/12859/)(Рівненська обласна рада)).

Такі змагання проводяться вже вчетверте. Цього року захід буде тривати з липня по вересень, у два етапи. Перший, пройде на базі установ соціального захисту, де учасники змагатимуться між собою, а в ході другого за перемогу будуть боротися вже збірні команди закладів.

Головною метою заходу є залучення підопічних до проведення активного дозвілля, пропагування ідеї здорового способу життя та заохочення людей різних вікових категорій до регулярних занять оздоровчою фізичною культурою.

Перший тур цьогорічної спартакіади стартував з КЗ «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівне нської обласної ради. Всім учасникам було запропоновано позмагатися в конкурсах: «Кільця», «Джерело», «Фітбол», «Хокей» та «Дарт». Швидко організувавшись, підопічні миттю взялися за проходження естафет і на майданчику розгорнулася справжня спортивна баталія, тріумфувати в якій змогли тільки найкращі, але дух спортивної боротьби і азарту відчули всі.

Сама можливість взяти участь у подібному заході, вже є перемогою для більшості її учасників. Тому, переможцями були всі.

По завершенню конкурсів відбулося урочисте нагородження, під час якого кожен учасник заходу отримав солодкі подарунки від організаторів.