Впоратися зі стресом є серйозною проблемою, з якою ми стикаємося щодня. І поки ми не можемо контролювати обставини, які оточують нас, ми можемо спробувати легко заспокоїтися за допомогою правильного харчування.

Шоколад є найбільш популярним продуктом у боротьбі зі стресом і з будь-якими проблемами, пов'язаними з ним. Темний шоколад знижує кров'яний тиск і змушує нас почувати себе більш комфортно.

Часник найкращий антиоксидантів. Антиоксиданти нейтралізують вільні радикали, які ушкоджують клітини і викликають захворювання.

Овес містить складні вуглеводи, які спонукають мозок виробляти серотонін, який є гормоном гарного настрою.

Горіхи кеш'ю містять необхідний тілу цинк, хоча є дуже калорійними. Низький рівень цинку часто є причиною депресії і тривоги.

Чорниця є одним з найбільш поживних плодів. Вона містить багато антоціана, антиоксиданта, які покращують концентрацію. Крім того, містить величезну кількість вітаміну С, який допомагає боротися зі стресом.

Авокадо багатий на глутатіон, який блокує поглинання деяких жирів. Крім того, авокадо містить лютеїн, бета-каротин і вітамін Е. Авокадо - це плід з високим вмістом фолієвої кислоти.

Склянка молока.Велика кількість кальцію в раціоні харчування також допоможе вам боротися зі стресом. Кальцій знімає стрес і знижує кров'яний тиск. Без будь-яких роздумів включайте склянку молока у ваш раціон проти стресу.

Банани також вважаються супер продуктом проти стресу. Вони містять калій. Калій є мінерал, який зменшує напругу. Крім того, банани допоможуть впоратися зі стресом. Це відбувається дякуючи триптофану, амінокислоті, що збільшує виробництво серотоніну.

Устриці є одними з найбільш популярних афродизіаків. Але що ж робить їх підходящею їжею для зняття стресу? Устриці, багаті цинком, який, як вже написано вище, відіграє важливу роль у боротьбі зі стресом.

Шпинат, брокколі і інші листові зелені овочі містять магній, мінерал, що також знижує рівень стресу. Крім того, ця група продуктів містить велику кількість фолієвої кислоти, яка бореться з депресією і поганим настроєм.

Джерело