Договір суперфіцію між Рівненською міськрадою і управлінням УКБ, яким передбачається надати в користування земельну ділянку під стадіоном "Авангард" для проведення його реконструкції, недосконалий. Як пояснив під час засідання бюджетної комісії Рівненської міської ради депутат Микола Бляшин, договір має низку суперечливих моментів і дозволяє навіть знести стадіон і побудувати там будь-яку споруду.

- Я підготував 23 зауваження до пунктів договору про суперфіцію, який має бути підписаний між Рівне нською міською радою і управлінням УКБ міста. Цим договором дозволяється хоч знести там стадіон і збудувати на його місці будь-що. Я розумію, що можливо взяли стандартний договір суперфіцію і запропонували його укласти, але ж потрібно розуміти до яких наслідків це може призвести. Тому в такому вигляді його підписувати не можна, - сказав Микола Бляшин.

Нагадаємо, потреба підписати такий договір виникла для можливості проведення реконструкції стадіону "Авангард".

Проте варіант договору, який потрапив на розгляд бюджетної комісії, викликав низку запитань у її членів.

Відтак, вони вирішили відкласти питання "Про погодження Договору суперфіцію" на довивчення до наступного засідання комісії. За цей час договір мають допрацювати юристи і змінити всі суперечливі моменти, адже депутати переконані, що в такому вигляді, як пропонується, його підтримувати не можна.