(*Закінчився місяць навчання у "Дитячій телевізійній школі "Рівне 1".*) За цей період наші тв-дітки не тільки слухали лекції та виконували домашні завдання, а й представили публіці свої фінальні, "дипломні" відеороботи. Про них - читайте та дивіться далі.

Місяць навчання минув швидко, про це говорять і викладачі і самі учні школи. Насичена програма, професійні викладачі і цікаві уроки - те, чим запам"ятався цей набір у телешколі.



pic

pic

У програмі курсу були різноманітні напрямки: журналістика, операторська майстерність, менеджемент, блогерство, інтернет-медіа, монтаж, дизайн та оформлення. Нашим діткам не доводилося сумувати :-)



pic

pic

pic

Курс розпочався у червні, як тільки в щколах віддзвеніли останні дзвоники та почалися канікули. Зрозуміло, що дітям аж ніяк не хотілося виконувати нудні домашні завдання, відповідати на тяжкі запитання та й сидіти за партами. Тому керівництво Першого місцевого наперед прорахувало всі моменти і заняття відбувалися не за столами, а на балабасах!! Дітей це привело у ейфорію, адже це зручно, невимушено і абсолютно не так, як в школі.

Перший курс телешколи складався із двох груп "Шалена СІМка. Проект про кіно" та "Glamour.TV. Проект "Модно". У кожного учня була своя підтема, котру об'єднувала єдина тематика групи. В кінцевому результаті на розсуд викладачів було представлено дві фінальні роботи, завдяки котрим і визначили найсильнішу і найстараннішу команду. Саме команду - не кожного окремо, а спільну працю заради найкращого результату. Пальму першості отримала група "Glamour.TV. Проект "Модно". Їм окрім сертифікатів вручили ще й брендовані подарунки від "Рівне 1".