Спека? Постійно хочеш пити? Здавалося б, тільки втамував спрагу, як це відчуття повертається знову? Проблему вирішено! Сьогодні ми приготуємо з вами охолоджуючий напій, який врятує від спеки та позбавить постійного відчуття спраги.

Вода - це життя, а особливо влітку. Організм, через високу температуру, працює, як годинник у прискореному темпі й витрачає на це багато енергії. Аби годинник не вийшов із ладу, його потрібно підживлювати всім необхідним. Поділимось з вами рецептом лимонаду, який допоможе втамувати спрагу на тривалий час, додасть вам енергії та бадьорості.

Інгредієнти:

- 2 лимони; - 50 грам цукру; - лід; - мінеральна вода.

Покладіть лимони у гарячу воду на 10 секунд, дістаньте їх та промийте під проточною холодною водою. Наріжте лимон, покладіть у блендер, додайте цукор та стільки льоду, скільки в об'ємі подрібнених лимонів. Збийте все. Наповніть посуд, в якому будете подавати напій, на половину висоти кубиками льоду. Додайте суміш й до повного об’єму посуду долийте мінеральну воду.

pic

Попереджуємо, якщо у вас "чутливе" горло, почекайте поки напій буде трошки теплішим. Повірте, на його смакових властивостях це не відобразиться.

Смачного!