Усім відомо, що всесторонній розвиток дитини починається з моменту її зачаття.

Науковці довели, що кожен стиль музики приносить свій своєрідний вплив на стан морального та фізичного здоров’я людини. Яку ж музику варто слухати жінці, яка носить під серцем дитину, аби вона приносила їй лише користь?



pic

Сьогодні музику найчастіше використовують для профілактики та лікування хвороб, для релаксуючих процедур, для розумового розвитку дітей та дорослих. Малюк, який знаходиться ще в утробі матерів вже з п’ятого місяця здатний чути та розрізняти звуки, реагуючи на них поштовхуваннями, які мами добре відчувають. Часто такі штурханці в животику мами порівнюють з танцями. То яку ж музику підібрати в плейлист ще не народженого малюка, аби ця дискотека була мамі й дитині в користь?



pic

Головне, аби музика не була різкою, агресивною й сумною. Такі мелодії порушують кровообіг і дихальні процеси, сповільнюють метаболізм. Потурбуйтесь про відсутність басів, які негативно впливають на нервову систему дитини, а тому, й на її загальний стан. Не вмикайте музику занадто голосно.



pic

Одноголосно всі радять зосередитись на класичній музиці, для її пошуку ви можете скористатись посиланням http://music.i.ua/user/4430387/38284/ .

І пам’ятайте, головне, аби музику було приємно слухати мамі, тоді вона принесе користь і дитині.