У Рівному міжнародні спортивні змагання відбуваються рідко. А особливо коли мова йде про колективні види спорту. Проте цими вихідними в обласному центрі відбулося справжнє спортивне свято. Організували його регбісти збірної України, які не лише завітали до нашого міста на гру а ще й перемогли. Деталі у наступному сюжеті.

Ось так збірна України з регбіліг відкрила рахунок у поєдинку зі збірною Чехії у відборі на Чемпіонат Європи. Гра відбувалася на рівненському стадіоні "Авангард". А транслював цю неординарну для нашого міста подію наживо телеканал "Рівне 1". Гра розпочалася з кількох вдалих спроб збірної України, які за шаленої підтримки рівненських з перших хвилин деморалізували чехів.

Головним бомбардиром нашої збірної у цьому матчі став Андрій Шакура. Хлопець народився і виріс у Рівному. Тут же і почав займатися регбі. Проте зараз виступає у Києві за місцеву команду. Андрій Шакура запевняє перед рідними вболівальниками хотів виступити якнайкраще.

А підсумковий рахунок 46 на 6 на користь збірної України. Очевидно що запал рівненської публіки гравцям збірної України допоміг здолати не простого опонента.