П`ятьох мешканців дев`ятиповерхівки на вулиці Млинівській, 32 вдалося витягти з вогню рятувалинам. На момент їхнього приїзду, господарі квартири, де відбулося займання, рятували майно.

Пожежа сталася 28 червня. На виїзді працювала 2-га державна пожежно-рятувальна частина на двох пожежних автоцистернах у кількості 9 чол.

На місці з’ясувалося, що дим виходить з вікна кухні на другому поверсі багатоповерхівки. Разом з тим, від сусідів рятувальникам стало відомо, що в помешканні знаходяться господарі.

Працівники ДСНС в апаратах захисту органів дихання по пожежній висувній драбині через вікно потрапили в щільно задимлену квартиру, де виявили подружжя господарів, які намагалися рятувати своє майно. Чоловіка та жінку відразу вивели на свіже повітря. Тим часом, інші рятувальники на гасіння пожежі подали два водяних пожежних стволи.

Через сильне задимлення сходових маршів під’їзду, в небезпечній ситуації опинилася родина, яка проживає на 3-му поверсі над оселею, де сталася пожежа. Щоб не наражати людей на небезпеку, вогнеборці евакуювала з даної оселі по пожежній висувній драбині через вікно вагітну господарку та її донку. З сусідньої із ними квартири рятувальники також вивели із задимленого середовища ще одного мешканця.

Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку на кухні квартири.

Завдяки пильності сусідів та роботі рівненських рятувальників вдалося врятувати життя п’яти громадянам та не допустити поширення вогню на інші кімнати оселі, а також на сусідні квартири.

Наразі причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.



pic

pic

pic