Рівне виходить на прямий зв'язок з районними центрами області. У рамках проекту "Телемайдан: запит на зміни" жителі області мають можливість поставити найболючіші питання першим особам краю. Вже вдруге цим скористались жителі Здолбунова. Вперше команда Першого місцевого відвідувала це місто у березні. Чи вирішили чиновники за три місяці проблеми здолбунівчан? З якими питаннями тепер звертаються містяни - у короткому огляді телемосту "Рівне - Здолбунів".

На початку березня проект "Телемайдан. Запит на зміни" вперше завітав до Здолбунова. Тоді з уст очільників міста та району звучало чимало обіцянок.

Через три місяці команда Першого місцевого повернулась до райцентру. Як запевнили експерти у рівненській студії, деякі обіцянки чиновники таки виконали. Телеміст був результативним.

Та не всі проблеми вдалось вирішити. Через три місяці жителі Здолбунова знову підняли питання капітального ремонту будинку на вулиці Мазепи.

Представники міської влади запевняють, ремонт будинку потребує значних капіталовкладень і часу.

Влада Здолбунова вдруге вийшла на публічні перемовини з громадою міста. А здолбунівчани почули, коли їхні проблеми можуть бути вирішені. Тепер до зустрічі з командою Першого місцевого готуються жителі перейменованого Кузнецовська Вараша . Поспілкуватися з очільниками міста та Володимирецбкого району вони зможуть вже у четвер, 30 червня, о 20.00. Черговий телеміст відбудеться біля центрального скверу, що біля магазину «У Зосі».