Злодіїв, які обікрали 34-річного жителя Палестини, піймала поліція Дубенщини. Це були 33-річний дубенчанин та його на два роки старша співмешканка, які відібрали в іноземця телефон та 150 доларів.

Як з`ясувалося, житель Палестини приїхав в Україну до своєї колишньої дружини та сина, які проживають у Млинові. Проте, не знайшовши там даху над головою, зупинився в одному з дубенських готелів. Там і познайомився з грабіжниками. Вирішивши, що є чим поживитися у іноземця, вони вичекали зручний момент на вулиці Замковій. Там чоловік вдарив кілька разів рукою в обличчя палестинця та повалив його на землю. Зробивши свою справу, парочка зникла з місця події у не відомому напрямку. Проте менш, ніж за добу, полісменам вдалося схопити зловмисників.

До слова, 33-річний дубенчанин уже неодноразово мав проблеми із Законом і відбував покарання за пограбування та розбійні напади.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.