Переглядаючи американські фільми та серіали в яких влаштовують пишні церемонії одруження, виникає бажання оформити своє весілля таким же помпезним як і в американців. Деякі наречені вважають, що це неможливо, проте, якщо дотримуватися певних правил - у вас вийде церемонія не гірша, ніж у американських кінострічках.

Щоб організувати весілля по-американськи, майбутньому подружжю належить вивчити деякі традиції його проведення:

1 крок Місце. Як правило, в США місце проведення весілля варіюється в залежності від пори року. У літній період американці воліють виїзні церемонії на природі, де організатори ставлять стільці для гостей, святкову арку, столик реєстратора, стелять килим, по якому йде спочатку наречений, наречена з батьком. Взимку весілля традиційно проводиться на території великих ресторанів або навіть готелів.



pic

2 крок Структура весілля по-американськи. Послідовність проведення етапів урочистості в США відрізняється від українського весілля. Заручини буває проводять за рік-півроку до церемонії, за два тижні або за тиждень проводиться репетиція весілля, за два дні до свята проходить так звана громадянська церемонія - реєстрація шлюбу в офіційних органах, і лише потім влаштовують пишне святкування.



pic

3 крок

Весільний кортеж. В США не прийнято прикрашати автомобілі стрічками, квітами, великими обручками. Зазвичай, оточуючим стає відомо, що ці машини везуть молодят, по гуркоту консервних банок, прив'язаних позаду авто, і по табличці «Wedding».

4 крок

Обручки. Строгих правил щодо вибору обручок певного стилю немає, проте хорошою прикметою американці вважають, якщо перстень для нареченого купує наречена.

5 крок

Образи подружок нареченої. Наряди подружок нареченої повинні бути якщо не зовсім однаковими, то хоча б максимально схожими. Добре, якщо вони будуть схожого фасону і однакового кольору.



pic

6 крок

Образи гостей. Гості вільні у виборі одягу для весілля, їх побажання нічим не обмежуються. Зазвичай, гості намагаються мати вишуканий та елегантний вигляд.

7 крок

Проведення весілля. Перший етап весілля, зазвичай, проходить за кілька днів до самого свята. Найчастіше цей процес проходить на свіжому повітрі, у якому-небудь парку або красивому саду. Традиційно встановлюється арка та красиві стільці для гостей.

Ось найголовніші етапи проведення американського весілля. Користуйтеся порадами, і нехай ваше весілля буде не гіршим, ніж у американських фільмах.

Джерело: kviti-kviti.pp.ua