Щоб весілля пройшло успішно, а всі гості зосталися задоволеними, треба забезпечити не тільки ідеальне проходження весільної церемонії, а й належне оформлення столу і весільного бару.

Весільні бари – це чудовий спосіб запропонувати своїм гостям їжу, напої та закуски. Щоб надати весіллю неповторного шарму, радимо вам оформлювати весільний бар в тому самому стилі, що й все свято. Ефектно подані страви приємно вразять усіх гостей і вони ще довго будуть згадувати ваше чарівне та стильне весілля.

Солодкий бар

В кожному з нас живе дитина, яка дуже любить солодощі. І недаремно, бо вони не тільки мають приємний смак, а й підвищують рівень гормонів щастя. Тому не треба обмежувати себе і гостей в таке чудове свято.



pic

Ви самі оберете, які солодощі будуть пропонуватися в солодкому барі. Ми радимо обов’язково подати декоровані мафіни та тістечка з різноманітною глазур'ю, присипкою, горішками та фруктами. Але не забудьте спершу поцікавитися у гостей, на що вони мають алергію, бо свято може прийняти зовсім не бажаний зворот.

Для наймолодших гостей підготуйте багато цукерочок в яскравих обертах, вони будуть вам вдячні. До речі, ви можете замовити проведення спеціального майстер-класу для дітей по створенню шоколадних смаколиків або по прикрашанню кексів. Так, ви зможете зробити весілля дуже цікавим для дітей, а потім всі разом спробувати солодкі вироби.



pic

Алкогольний бар

Традиційно на більшості свят подається алкоголь. Виключенням не стає й весілля. Але мало просто надати вибір алкогольних напоїв, треба їх так ефектно подати, щоб хотілося продегустувати все. Яскраві коктейлі повинні зваблювати лише одним виглядом, а веселі бульбашки шампанського змушувати сп'яніти, навіть не скуштувавши.

Бар здорового харчування

Фруктові мікси, фреші та смузі, коктейлі з натуральних інгредієнтів, йогурти зі шматочками фруктів не залишать байдужим нікого. Також радимо вам подати домашнє морозиво, яке неодмінно сподобається не тільки дітям, а й дорослим.



pic

Бар витончених закусок

Якщо свято проводиться в вишуканому місці, ми рекомендуємо також подавати витончені страви. Такий бар збільшить вартість весілля, але елегантні закуски з морепродуктів, екзотичних овочів та фруктів будуть мати величезний попит.

Джерело: weddings.if.ua